Ble samboere etter seks dager: - Hvorfor vente når man har funnet den man vil dele livet med?

Da Jim møtte Kirsti på en statistjobb i en tv-serie i Drøbak, fikk han uventet hjelp til flørtingen. Seks dager senere var de samboere.

FELLESSKAP: Ingen av dem har teaterbakgrunn, men Kirsti og Jim møttes som statister i voksen alder. De trives med å gjøre ting sammen. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen
FELLESSKAP: Ingen av dem har teaterbakgrunn, men Kirsti og Jim møttes som statister i voksen alder. De trives med å gjøre ting sammen. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen Vis mer
Publisert

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Jeg hadde vært singel en stund, og var i grunnen fornøyd med det, sier Kirsti Irene Line Reymert (50).

– Men ett blikk på den ukjente mannen som kom slentrende mot meg, var nok til at følelsene våknet i meg.

Vi besøker Kirsti hjemme i huset utenfor Drøbak. Utsikten mot Oslofjorden er ubeskrivelig, og rundt huset er det naturtomt og skog. I sofaen sitter en kjekk mann og smiler.

– Slik gikk det med den singeltilværelsen, sier Kirsti og ler høyt.

Jim Reymert (53) ler med. Begge forteller at humor og selvironi er viktig i forholdet. De kaster forelskede blikk på hverandre og forteller gjerne sin kjærlighetshistorie. De har begge vært gift før, og de har barn på hver sin kant, Kirsti har også seks barnebarn, og hjemmet er åpent for familiemedlemmer på både to og fire bein. Raushet overfor hverandres familier er viktig for Kirsti og Jim.

Statister i samme serie

– Jeg er fra Tromsø, og flyttet sørover i 2012, forteller Jim på klingende tromsødialekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.