Spør sexologen:

- Vi må legge om sexlivet etter at han begynte med potenspiller

Tidligere kunne de gå til aksjon når som helst, nå må de planlegge. Les sexologens råd - blant annet om de ulike potenspillene på markedet og hvor forskjellig de virker.

NOE Å SE FRAM TIL: Planlagt sex kan skape positive forventninger om nytelse og glede. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
NOE Å SE FRAM TIL: Planlagt sex kan skape positive forventninger om nytelse og glede. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Spørsmål: Mannen min har nettopp passert 62 år, og har begynt med potenspiller. Det gjør at vi må legge om sexlivet.

Mens vi tidligere sverget til spontan sex, og at vi kunne gå til aksjon når det måtte passe oss, må vi nå planlegge mer fordi det tar litt tid før pillen virker. Vi synes av den grunn det er vanskelig å få seksuallivet til å fungere like godt som før. Har du noen råd om hvordan vi kan løse dette?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.