Asperger syndrom hos voksne

Var 53 da hun fikk diagnosen: - Mye kunne ha vært annerledes

- Sosialt fungerer jeg greit de første 10 minuttene. Etter det går det lett i stå.

FIKK DIAGNOSEN I VOKSEN ALDER: - Jeg innbiller meg at mye kunne ha vært annerledes om jeg hadde fått diagnosen som barn. Skolegang ville mest sannsynlig gitt andre resultater om bare foreldrene mine og lærere hadde visst at jeg har Asperger syndrom, sier Kari Helene Wang (54) fra Trondheim. Foto: Privat.
FIKK DIAGNOSEN I VOKSEN ALDER: - Jeg innbiller meg at mye kunne ha vært annerledes om jeg hadde fått diagnosen som barn. Skolegang ville mest sannsynlig gitt andre resultater om bare foreldrene mine og lærere hadde visst at jeg har Asperger syndrom, sier Kari Helene Wang (54) fra Trondheim. Foto: Privat. Vis mer
Publisert

Artikkelen ble først publisert i juni 2019.

- Jeg har brukt så stor del av livet på å observere andre at jeg har vært statist i mitt eget liv, sier Kari Helene Wang (54).

Det er ikke uten grunn at hun har et armbånd med teksten «Flink pike kan du være selv». På motsatt side står det «Bra nok».

Kari, som kommer fra Trondheim, synes hun har godt av påminnelsen om at hun er bra nok, for hun gjør alt 110 prosent.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer