Wenche (50) jobber med å gi håp til andre

Trafikkulykken ga livet ny mening

Wenche levde livet i skyhøyt tempo i en lederstilling og med høye skuldre. Så krasjet hun i en annen bil. Med ulykken ble en helt ny retning tvunget fram.

HJEMME I SEG SELV: Når Wenche er i seg selv, merker hun at det blir en helt annen kvalitet på livet, på samtalene – ja, til og med på gleden. Foto: Sverre Chr. Jarild
HJEMME I SEG SELV: Når Wenche er i seg selv, merker hun at det blir en helt annen kvalitet på livet, på samtalene – ja, til og med på gleden. Foto: Sverre Chr. Jarild Vis mer
Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Det er 2013, og Wenche Holdhus kjører heseblesende hjem fra personalmøtet på jobben. Hun er frustrert og stresset. Joda, hendene er på rattet og foten på pedalen, men Wenche befinner seg milevis unna øyeblikket.

– Jeg var på «overload» med alle plikter og oppgaver. Jeg var fortsatt på møtet i hodet mitt, selv om det var over for lengst, forteller hun.

Sekunder seinere har Wenche krasjet inn i en møtende bil. Det ble starten på en endring som satte livet hennes på ny kurs.

Utbrent uten å merke det

Spol fram til nåtid, og Wenche kan se at kollisjonen bare var den berømmelige dråpen som fikk begeret til å renne over. For de røde varsellampene hadde lyst lenge. Wenche, som jobbet som mellomleder på et ungdomshjem i Skien, hadde bare ikke merket det ordentlig selv.

– Jeg bet tennene sammen, tok masse ansvar og tenkte ikke så mye over det. Jeg elsket jo alle kollegaene og ungdommene på huset, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.