Forelskelse etter 50+:

Tone (55) om å date etter skilsmissen: Forelskelsene gjør livet spennende

– Det raser inn med råflotte, heite karer.

FANTASTISK Å DATE: Tone Kroken (55) forteller at det var skummelt og vanskelig å date etter skillsmissen, men er glad for at hun turte å kaste seg ut på markedet. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FANTASTISK Å DATE: Tone Kroken (55) forteller at det var skummelt og vanskelig å date etter skillsmissen, men er glad for at hun turte å kaste seg ut på markedet. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi.no er både en nettavis og en Facebookgruppe for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): – Det var en crazy, vill og stormende herlig forelskelse. Men det varte ikke. Han var et par år yngre enn meg, 52 eller 53 år.

Tone Kroken (55) snakker om å være ute på «datemarkedet». Som 51-åring ble hun skilt fra ektemannen gjennom 22 år, og var singel for første gang i livet siden hun var 17. Hun syntes det var grusomt: Å gå ut, gjøre seg sårbar og treffe nye mennesker var kjempevanskelig, men det skulle åpne seg en ny verden.

Det var i fjor at hun forelsket seg vilt og heftig i sin første kjæreste fra Tinder, en mobilapp der du kan møte andre single. Forholdet varte et halvt år.

– Det var veldig hyggelig, men det som stresset meg med en Tinder-kjæreste var at vi ikke hadde noen historie eller felles venner. Jeg følte et behov for tryggheten det gir, tidligere kjærester ble jeg kjent med via familie og venner.

Ønsker seg kjæreste

Når hun snakker med Vi.no har hun ti matcher på Tinder som hun har fått i løpet av noen måneder, altså tilfeller der begge har signalisert at de er interessert i hverandre. To av de har hun truffet i det virkelige liv. For øyeblikket lurer hun på om hun skal møte en tredje, en journalist som virker «veldig all right».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.