Effektiv trening som alle har tid til:

Sterk på ti minutter

Trening trenger ikke alltid å handle om lange, harde økter på treningssenteret. Her er et timinutters program som du alltid vil ha tid til.

Annika Sjöö er treningseksperten bak timinuttersprogrammet. I tillegg til de opprinnelige øvelsene, får du flere du kan variere med. Foto: Markus Holm
Annika Sjöö er treningseksperten bak timinuttersprogrammet. I tillegg til de opprinnelige øvelsene, får du flere du kan variere med. Foto: Markus Holm Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Det kroppen vår vil ha er bevegelse, og det får den også med hjemmetrening, sier den svenske treningseksperten Annika Sjöö. Hun er aktuell med boka Träna hemma – Effektiva pass på 10, 20 och 30 minuter.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.