Trygg bruk av munnbind:

Slik unngår du brilledugg fra munnbindet

Dugg på brillene og høreapparat som faller av er vanlige problemer ved bruk av munnbind. Her får du rådene som kan hjelpe.

MUNNBIND-PÅBUD: Folk med munnbind på Nasjonalteatret t-banestasjon i Oslo 29. september etter at det ble innført påbud om bruk av munnbind i kollektivtrafikken. Foto: Jil Yngland NTB
MUNNBIND-PÅBUD: Folk med munnbind på Nasjonalteatret t-banestasjon i Oslo 29. september etter at det ble innført påbud om bruk av munnbind i kollektivtrafikken. Foto: Jil Yngland NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Det er dessverre et kjent problem at briller vil dugge når en benytter munnbind. Heldigvis finnes det råd, sier Hanne- Merete Eriksen-Volle, seksjonsleder resistens- og infeksjonsforebygging ved Folkehelseinstituttet til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.