Tren som Johann Olav Koss:

Slik holder han formen ved like

Han er nest eldst i årets sesong av Mesternes mester, men knuste de yngre konkurrentene i den råeste styrkeøvelsen. Slik holder skøytelegenden formen ved like – 26 år etter at han la opp.

FANTASTISK Å KONKURRERE: Johann Olav Koss er en av deltagerne under årets Mesternes mester på NRK. - Det var fantastisk å konkurrere igjen, sier Koss, som under konkurransen satte rekord i en av de tøffeste øvelsene. Foto: NRK
FANTASTISK Å KONKURRERE: Johann Olav Koss er en av deltagerne under årets Mesternes mester på NRK. - Det var fantastisk å konkurrere igjen, sier Koss, som under konkurransen satte rekord i en av de tøffeste øvelsene. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Mange tror at en toppidrettsutøver elsker å trene, men også jeg opplever at det er vanskelig å komme i gang når jeg har vært borte fra trening en stund, sier Johann Olav Koss (52) til Vi.no.

Nylig har vi sett ham gruse de mye yngre konkurrentene i den forhatte melkesyreøvelsen «90-graderen» i Mesternes mester. Mens en etter en av de andre idrettsstjernene falt sammen, ble Koss stående i stillingen i 40 minutter og satte ny rekord for øvelsen i programmet som nå er inne i sin tolvte sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer