Tren som Johann Olav Koss:

Slik holder han formen ved like

Han er nest eldst i årets sesong av Mesternes mester, men knuste de yngre konkurrentene i den råeste styrkeøvelsen. Slik holder skøytelegenden formen ved like – 26 år etter at han la opp.

FANTASTISK Å KONKURRERE: Johann Olav Koss er en av deltagerne under årets Mesternes mester på NRK. - Det var fantastisk å konkurrere igjen, sier Koss, som under konkurransen satte rekord i en av de tøffeste øvelsene. Foto: NRK
FANTASTISK Å KONKURRERE: Johann Olav Koss er en av deltagerne under årets Mesternes mester på NRK. - Det var fantastisk å konkurrere igjen, sier Koss, som under konkurransen satte rekord i en av de tøffeste øvelsene. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Mange tror at en toppidrettsutøver elsker å trene, men også jeg opplever at det er vanskelig å komme i gang når jeg har vært borte fra trening en stund, sier Johann Olav Koss (52) til Vi.no.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer