Tren som Johann Olav Koss:

Slik holder han formen ved like

Han er nest eldst i årets sesong av Mesternes mester, men knuste de yngre konkurrentene i den råeste styrkeøvelsen. Slik holder skøytelegenden formen ved like – 26 år etter at han la opp.

FANTASTISK Å KONKURRERE: Johann Olav Koss er en av deltagerne under årets Mesternes mester på NRK. - Det var fantastisk å konkurrere igjen, sier Koss, som under konkurransen satte rekord i en av de tøffeste øvelsene. Foto: NRK
FANTASTISK Å KONKURRERE: Johann Olav Koss er en av deltagerne under årets Mesternes mester på NRK. - Det var fantastisk å konkurrere igjen, sier Koss, som under konkurransen satte rekord i en av de tøffeste øvelsene. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Mange tror at en toppidrettsutøver elsker å trene, men også jeg opplever at det er vanskelig å komme i gang når jeg har vært borte fra trening en stund, sier Johann Olav Koss (52) til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.