Spør sexologen:

Sexologen: - Stadig flere eldre har trekantfantasier

LESERSPØRSMÅL: Med alderen trenger vi stadig sterkere stimuli for å tenne.

SETT GRENSER. Et trekantforhold må ikke bli noe den ene parten presser igjennom, understreker sexologen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
SETT GRENSER. Et trekantforhold må ikke bli noe den ene parten presser igjennom, understreker sexologen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Spørsmål: Jeg er i et parforhold på femte året, og lurer på om trekant kan være noe for å gi sexlivet mer gnist. Selv har jeg lyst til å forsøke dette, og har fantasert mye om hvordan det vil oppleves å ha sex med to til.

Tidligere snakket også kjæresten min om at hun kunne tenke seg å forsøke hvordan det ville være med en ekstra person. Vi gjorde også noen spede forsøk, og lette etter aktuelle kandidater både i vennskapskretsen og på nettet rett etter vi traff hverandre, men hun er nå usikker på om hun vil prøve igjen nå når forholdet er blitt mer seriøst. Kan det å ha trekant skade mer enn det kan være til glede for et forhold?

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer