Coronavirus i Norge:

Påstår at 14 av 15 positive coronatester er falske

Men er det sant? Faktisk.no har tatt faktasjekken.

Prøvetakingsstasjonen på Aker sykehus i Oslo har tatt imot bilister som mistenker at de er smittet av coronaviruset siden mars. Nå hevder en Facebookpost at de fleste positive prøvesvar er falske. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix
Prøvetakingsstasjonen på Aker sykehus i Oslo har tatt imot bilister som mistenker at de er smittet av coronaviruset siden mars. Nå hevder en Facebookpost at de fleste positive prøvesvar er falske. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.