Gleden ved sex senere i livet:

Parene lot seg fotografere i intime situasjoner

Engelske par forteller om deilig sexliv i voksen alder: - Jo eldre vi blir jo flinkere blir vi. Se de unike bildene fra fotoprosjektet.

LYNNE OG GEORGE: Lynne og George er blant de fem parene som har latt seg fotografere til kampanjen «Letś Talk the Joy of Later Life Sex». - Etter hvert som vi blir eldre blir vi mer eksperimentelle, sier Lynne om parets sexliv. Foto: Ian Rankin / Relate
LYNNE OG GEORGE: Lynne og George er blant de fem parene som har latt seg fotografere til kampanjen «Letś Talk the Joy of Later Life Sex». - Etter hvert som vi blir eldre blir vi mer eksperimentelle, sier Lynne om parets sexliv. Foto: Ian Rankin / Relate Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

En mann kysser sin partner i nakken. En naken kvinne som har fjernet brystene er fotografert sammen med sin mann i en sensuell setting. To nakne menn vises i en intim omfavnelse, ledsaget av ordene:

«Noen menn oppdager at de elsker golf. Noen menn oppdager at de elsker menn».

En kvinne har nytelsen skrevet over ansiktet.

Den veldedige organisasjonen Relate og den verdenskjente, britiske fotografen Ian Rankin står bak kampanjen «Letś Talk the Joy of Later Life Sex» som tar for seg temaet «vi aldri snakker om» - nemlig at godt voksne mennesker også nyter sex og ikke minst har seksuelle behov.

Relate gir støtte til personer som trenger hjelp i sine forhold over hele Storbritannia. Organisasjonen tilbyr rådgivning for par, familier unge og enkeltpersoner, sexterapi, mekling og opplæringskurs.

Fem par har latt seg fotografere i intime situasjoner. I disse dager vises bildene på store reklametavler over hele Storbritannia. Målet er å vise at vi kan være stolte over egen seksualitet, også når vi blir eldre. Både i langsiktige kjærlighetsforhold eller med nye partnere vil sex fortsette å ha betydning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.