NRK søker eldre, nakne kropper

60 par har meldt seg til NRKs dokumentarprosjekt om sex, men ingen av dem er over 60 år.

Hvis du og partneren din er komfortable med å kle av dere foran kamera, kan NRK være interessert i å komme i kontakt med dere. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
Hvis du og partneren din er komfortable med å kle av dere foran kamera, kan NRK være interessert i å komme i kontakt med dere. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Er eldre mer bluferdige?

- Det vet jeg ikke. Jeg vil tro at det er større forskjeller mellom individer enn generasjoner, sier redaksjonssjef Reidar Kristiansen i NRKs avdeling for dokumentar og samfunn.

- Fagfolkene vi har snakket med forteller at mange eldre har et veldig godt sexliv. Samtidig kan det være helsemessige utfordringer som gjør det vanskelig å holde på som før. Det kan for eksempel handle om smerter, eller redusert styrke og bevegelighet - mange kropper stivner litt med alderen. Men det er jo veldig mye positivt ved å ha et seksualliv også i høy alder, så derfor håper vi at dette prosjektet kan være til inspirasjon og hjelp for de som trenger det.

- Seksuell helse handler om livsmestring

Det er snart en måned siden statskanalen gikk ut og annonserte etter par som kunne tenke seg å stille opp som betalte modeller i et fotoprosjekt om sex. Av de rundt 60 parene som har meldt seg, er nesten ingen over 40 år. Samtlige er under 60.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.