Bruker titusener på å fikse på utseendet:

«Noen bruker penger på bil, jeg bruker penger på å være fornøyd med meg selv»

De er over 50 og 60 år og betaler for å forbedre utseendet, men det siste de vil er å se ut som 20-åringer. Vi.no har snakket med to kvinner og en mann om deres erfaringer.

PRIORITERER UTSEENDET: Marit Bakke har blant annet fikset på huden på halsen og tar jevnlig injeksjoner med botox. - Jeg bryr meg ikke om hva folk mener, sier hun. Foto: Nina Hansen/Dagbladet
PRIORITERER UTSEENDET: Marit Bakke har blant annet fikset på huden på halsen og tar jevnlig injeksjoner med botox. - Jeg bryr meg ikke om hva folk mener, sier hun. Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hun var 40 år første gang hun kontaktet plastisk kirurg. Overdreven soling hadde gitt henne solskadet hud, og hun hadde byller på halsen og rundt munnen etter en candidainfeksjon.

– Jeg brukte sommerferien på å ta noen grep: Kjemisk peeling i ansiktet, laser rundt øyne og munn og øyelokksløft, forteller Marit Bakke (62).

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.