Naomi Watts (53) om overgangsalderen: - Følte meg veldig isolert

- Det er akkurat som om vi må ta oss sammen og takle det. Fordi det er det kvinner gjennom generasjonene har gjort før oss.

TØFF TID: Naomi Watts mener det er på tide at kvinnens overgangsalder blir en del av den offentlige samtalen. Foto: NTB/ AP
TØFF TID: Naomi Watts mener det er på tide at kvinnens overgangsalder blir en del av den offentlige samtalen. Foto: NTB/ AP Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Nylig publiserte Mulholland Drive-stjernen en post på Instagram der hun forteller at bare ordet «overgangsalder» skremte henne.

På Instagram forteller stjernen at hun var i slutten av 30-åra da hun kom i overgangsalderen. Hun legger ikke skjul på at det var en tøff opplevelse og at hun ikke visste noe om denne perioden i livet som alle kvinner skal gjennom.

Til Page Six forteller hun at hun ikke var forberedt på det som skjedde med kroppen hennes og at hun ble overrasket over at overgangen tok åtte år. Ifølge Watts slet hun med en mengde symptomer der det verste var voldsom kløe i huden.

- Jeg følte meg veldig isolert, forteller hun.

Watts, som var tidligere ute enn sine jevnaldrende, opplevde også at overgangsalderen ikke var noe noen ville snakke om.

Heller ikke hos legene fikk hun hjelp. Ifølge magasinet People mener hun det som skjer i overgangsalderen ties ihjel.

Vil bekjempe stigma

- Det er akkurat som om vi må ta oss sammen og takle det. Fordi det er det kvinner gjennom generasjonene har gjort før oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.