Innlagt med corona:

Marianne (61) fikk pustehjelp i 27 dager

NRK-reporteren gir corona-syke et ansikt. Hun forteller om dødsangsten, kampen for å få puste – og døtrenes rørende innsats.

OKSYGENMASKE: To ganger var Marianne så dårlig at legene vurderte å koble henne til respirator. Men etter nesten en måned med pustehjelp var hun så frisk at hun fikk reise hjem. Foto: Privat
OKSYGENMASKE: To ganger var Marianne så dårlig at legene vurderte å koble henne til respirator. Men etter nesten en måned med pustehjelp var hun så frisk at hun fikk reise hjem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Dagsrevyens erfarne journalist Marianne Rustad Carlsen (61) fra Malmøya i Oslo var en av de første i Norge som ble lagt inn på sykehus med corona. Hun ble smittet av sin mann Bjørn-Ivar Carlsen (62) som hadde vært på fotballkamp i England.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.