Innlagt med corona:

Marianne (61) fikk pustehjelp i 27 dager

NRK-reporteren gir corona-syke et ansikt. Hun forteller om dødsangsten, kampen for å få puste – og døtrenes rørende innsats.

OKSYGENMASKE: To ganger var Marianne så dårlig at legene vurderte å koble henne til respirator. Men etter nesten en måned med pustehjelp var hun så frisk at hun fikk reise hjem. Foto: Privat
OKSYGENMASKE: To ganger var Marianne så dårlig at legene vurderte å koble henne til respirator. Men etter nesten en måned med pustehjelp var hun så frisk at hun fikk reise hjem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Dagsrevyens erfarne journalist Marianne Rustad Carlsen (61) fra Malmøya i Oslo var en av de første i Norge som ble lagt inn på sykehus med corona. Hun ble smittet av sin mann Bjørn-Ivar Carlsen (62) som hadde vært på fotballkamp i England.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer