Stressinkontinens

Malin slet med urinlekkasjer: - Jeg har fått livet tilbake

For Malin ble livet med stressinkontinens etter hvert uutholdelig. Hun var hele tida redd for å tisse på seg, men fikk tilslutt hjelp.

INKONTINENS: Malin fikk plager med inkontinens etter barnefødsler. Hun fikk livet tilbake etter operasjonen. Video: Allas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Til slutt måtte jeg planlegge livet mitt ut fra underlivet mitt. Jeg var hele tida redd for å tisse på meg, forteller svenske Malin Martinsson (49) til Allas.

Det var etter at hun hadde født sitt tredje barn at problemene kom. Hun klarte ikke lenger å holde tett når hun måtte tisse. Plutselig var det ikke like gøy å ha det gøy lenger. Hvis hun lo eller nøs kjente hun at det ble vått.

Veska var alltid full av bind og skift. Skulle hun på tur i bil måtte hun tenke på hvor langt de kunne kjøre før hun måtte komme seg på et toalett.

Kjente urinstanken

Gode opplevelser ble i stedet til vonde minner. Malin, som var glad i å trene, merket at underklærne ikke bare var svette etter trening - de luktet også urin.

Den aller verste opplevelsen kom etter et maratonløp. Gleden over å ha kommet i mål etter fem kilometer forsvant brått da Malin gikk på toalettet.

- Svetten rant av meg, men da jeg gikk på do kjente jeg urinstanken. All den stoltheten jeg hadde hatt etter å ha gjennomført løpet på fem kilometer forsvant helt. Da sluttet jeg å løpe, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.