Coronavirus i Norge:

LIVE-trening med Vi.no tirsdag klokka 14!

Blir hverdagen litt monoton? Tirsdag får du igjen muligheten til å trene med instruktør - hjemme i din egen stue.

Legg det inn i kalenderen: Tirsdag 7.april klokka 14 møtes vi igjen til styrketrening sammen, denne gang på Facebook. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
Legg det inn i kalenderen: Tirsdag 7.april klokka 14 møtes vi igjen til styrketrening sammen, denne gang på Facebook. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Stadig flere av oss oppdager nye, digitale måter å leve livene våre på. Noen er sosiale som aldri før gjennom sosiale medier og andre digitale plattformer for sosial kontakt, treningssentre og fysioterapeuter tilbyr konsultasjoner over nettet.

Forrige onsdag kjørte Vi.no for første gang live treningsøkt, ledet av Hans-Wilhelm Bolander. Han er kiropraktor for Torp&Co med spesialisering innen rehabilitering, og jobber også som instruktør for det kommunale tilbudet Sterk og stødig - et forebyggende treningstilbud til hjemmeboende eldre.

Vi sender live direkte på Facebooksiden vår, følg denne lenka.

Ekstra viktig å trene nå

Styrketreningen han leder for oss på tirsdag er tilgjengelig for alle, uansett alder og fysisk form, og du trenger bare å sette av en halvtimes lunsjpause om du er en av de mange som har hjemmekontor for tida.

- Vi bruker egen kroppsvekt og gjør styrkeøvelser som får opp blodtrykket og får energien til å flyte, sier Bolander.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.