Coronaviruset i Norge

Legens fem grunner til optimisme

- Dette er ikke håpløst, nå gjør vi en innsats sammen!

POSITIVE TING: TV-lege Wasim Zahid oppgir fem grunner til optimisme under den pågående coronakrisen. Video: Wasim Zahid Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Wasim Zahid er hjertespesialist, forfatter og en av huslegene på det populære NRK-programmet Hva feiler det deg. Han kalles ofte Twitterlegen, og har sin egen kanal på Youtube der han sprer medisinsk folkeopplysning.

Den siste videoen hans er allerede sett av tusener. Der lister han opp fem grunner til å være optimistisk med tanke på bekjempelsen av coronaviruset.

Les også: Vet du forskjell på hjemmeisolasjon og karantene?

- Ved å vise optimisme, håper jeg å øke folks motivasjon for å tåle de gode tiltakene som er satt i verk og brette opp ermene, sier Wasim Zahid til Vi.no.

- Hvis man føler at dette er håpløst, er jeg redd noen vil tenke at det går dårlig uansett så det er ingen vits i å følge rådene som er gitt. Men det er lys i enden av tunnelen, dette er ikke ukontrollerbart, nå gjør vi en innsats sammen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.