Ryggoperasjon endte med døden:

Legen fikk livstid for feilbehandling

Nå gjenskapes skandalelegens ugjerninger i TV-serie.

DØDSLEGEN: Podcasten «Dr. Death» forteller den skremmende historien om Christopher Duntsch, Texas-legen som har blitt anklaget for å skadet over 30 pasienter på operasjonsbordet. Video: Wonder Vis mer
Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Pasientene la seg i doktor Christopher Duntsch’ hender, de fleste for rutineinngrep. Likevel våknet flere av dem opp etter operasjonen med permanente skader – og to døde.

Butikknasking pleier ikke å havne øverst på nyhetsagendaen. Men da Christopher Duntsch forsøkte å forlate en butikk med varer for 900 dollar i en handlevogn, ble det en snakkis i Dallas-området i mai 2015. Duntsch hadde på seg et par nystjålne bukser, og i vogna lå alt fra pc-er og walkietalkies til solbriller og eau de cologne.

Ble kalt sosiopat-kirurg

Texas’ mest beryktede nevrokirurg hadde forsøkt å trille ut fra Walmart uten å betale.

Avisa Texas Observer valgte overskriften «Sosiopat-kirurgen pågrepet for buksetyveri» og publiserte et bilde som var tatt i arresten.

En av dem som reagerte på bildet, var kirurgen Randall Kirby. Han hadde vært til stede ved en av Duntsch’ operasjoner og hadde tidlig tenkt at mannen var en fare for sine pasienter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.