Jenny Jenssen i 16 ukers helvete:

Jenny Jenssen har fått helsa tilbake: - Det har vært helt Wow!

Hver morgen våknet hun mørbanket og med blodsmak i munnen. Det tok mange uker før artist Jenny Jenssen merket at noe skjedde med formen i programmet 16 ukers helvete på TVNorge. Nå har hun sluttet med medisiner og er blitt kvitt flere helseplager.

GLAD OG STERK: Etter flere uker kom plutselig resultatene etter blodslitet. - Det var som om kroppen ga etter og skjønte at jeg ikke kom til å gi meg. Og så kom energien og humøret. Formen ble bedre. Det var 16 ukers helvete, men nå begynte jeg å kalle det 16 uker i himmelen, sier Jenny Jenssen. Foto: Morten Eik
GLAD OG STERK: Etter flere uker kom plutselig resultatene etter blodslitet. - Det var som om kroppen ga etter og skjønte at jeg ikke kom til å gi meg. Og så kom energien og humøret. Formen ble bedre. Det var 16 ukers helvete, men nå begynte jeg å kalle det 16 uker i himmelen, sier Jenny Jenssen. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Selve deltakelsen var et helvete den første måneden. Jeg gikk med blodsmak i munnen døgnet rundt. Og så var det jo et regime med mat, sier Jenny Jenssen om deltakelsen i tv-programmet «16 ukers helvete» på TVNorge der hun deltok med blant andre Trine Haltvik, Steffen Iversen og Alex Rosén.

I 16 uker har deltakerne gått gjennom beintøff styrke- og mosjonstrening i tillegg til streng diett. Programmet er ingen konkurranse og deltakerne har alle sine egne mål. Men det alle ønsker er å få en sunn og sterk kropp. På veien får de hjelp av langrenns-stjerna Martin Johnsrud Sundby og ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm.

Først sa Jenssen nei. Hun ville ikke blottlegge sin dårlige form til det norske folk, men fastlegen fikk henne til å endre mening - for det høye blodtrykket hennes gikk ikke ned selv om dosen med medisiner ble økt. Han mente hun hadde alt å vinne på å bli med.

Motivasjonen for Jenny var å få bedre helse, men hun ville ikke forholde seg til vekt og målet rundt midjen. Hun vet fortsatt ikke hva hun veier, men nå, etter programmet har hun gått ned svært mange kilo og mistet mange centimeter rundt livet. Fett på kroppen er i stedet blitt til muskler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.