Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.
Det var ganske tilfeldig at Maria Falkenberg så tilbudet om det spesielle matkurset på Facebook. Å legge om til et betennelsesdempende kosthold har gitt helsen en kraftig dytt i riktig retning.
Nettopp det å være på vei til noe bedre oppleves som en oppmuntring for Maria (52), det gir også inspirasjon til egeninnsats.
– Dette med trening og kosthold krever hard innsats fra min side, fastslår hun.
– Selv om jeg er bedre, blir jeg aldri helt bra. Trening er også ferskvare som jeg hele tiden må holde ved like.
Da Maria oppdaget Mariann Fiksdals kurstilbud i hjembyen Trondheim, var hun egentlig på jakt etter en sygruppe for beltestakken, men det var kurset i anti-inflammatorisk mat som først dukket opp da hun googlet.
– Det minnet meg på at min fysioterapeut mente at jeg også måtte gjøre noe med kostholdet for å få dempet vondtene i kroppen. På kurset ble jeg introdusert for helt nye tenkemåter rundt mat – og gleden ved å lage mat sammen med andre.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger
Velkommen til vårt kommentarfelt
Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.