Levde et dobbeltliv:

– Jeg drakk til alt ble svart

Nina Berg (50) levde et dobbeltliv: På den ene siden var hun den gale Nina som festet hardt, på den andre siden var hun en ambisiøs ung mamma som skapte et trygt miljø for seg selv og datteren Linnéa.

Foto: Christina Uhlin
Foto: Christina Uhlin Vis mer
Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Som 24-årig nyseparert og enslig mor drømte Nina om en lys framtid med bra høyskoleutdanning og en meningsfull jobb.

Omgivelsene så en glad, engasjert ung mamma som aldri gikk glipp av et foreldremøte, som trente, laget næringsrik mat og bakte og ordnet før datterens bursdagsselskap.

Men inne i Nina var det kaos.

– Det kostet mengder med energi å bite tennene sammen og gjøre det som var bra, forteller hun.

– Jeg kjempet steinhardt for å vedlikeholde fasaden om at jeg var smart, vellykket og normal – og ingen råtass som drakk hodet i stykker.

Les også: Legene overså smertene i 15 år

Grenseløs i fylla

Det ingen visste var nemlig at Nina festet hardt og levde et vilt natteliv de helgene datteren var hos faren eller mormoren. Ute på klubbene i Malmö var Nina alltid den som drakk for mye, ble totalt grenseløs og gjorde merkelige og farlige ting.

– Jeg gikk aldri hjem etter noen glass. Det endte alltid med at jeg ble fullest av alle, gjorde ting jeg skammet meg over og som jeg aldri hadde gjort som edru, husker hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.