En høy andel eldre har sex regelmessig

Inger (90) fikk ny kjæreste som 70-åring: – Hadde ikke trodd jeg skulle ha sex igjen

Klassiske forestillinger er at sexen blir dårligere og kjedeligere med alderen, men forskning viser det motsatte. Inger (90) opplevde at sexlivet blusset opp da hun møtte kjæresten.

BRA FOR HELSA: Inger Milch (90) forteller at hun ble gladere av å ha sex og føle at han hun var glad i ville ha henne. - Det er det samme som når man er ung, sier hun. Foto: Privat
BRA FOR HELSA: Inger Milch (90) forteller at hun ble gladere av å ha sex og føle at han hun var glad i ville ha henne. - Det er det samme som når man er ung, sier hun. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Jeg var 70 år da jeg ble sammen med ham. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle begynne på nytt, men han var veldig snill og hyggelig, forteller Inger Milch (90) til Vi.no.

Hun snakker om samboeren som hun traff da de begge var 70. Inger hadde vært enke i elleve år da de to forelsket seg. Den nye forelskelsen var en mulighet til å utforske seksuallivet på nytt.

– Det ble naturlig å ha sex. Det var veldig rart. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle begynne på nytt med det, men vi var jo glad i hverandre, sier hun.

Hadde savnet sex

Da Inger traff kjæresten, hadde hun savnet sex.

– Jeg oppdaget at jeg kunne dyrke meg selv og han jeg er glad i. Da jeg var yngre med hus og unger, var det ikke så lett å ha sex når som helst. Det var fint å treffe en som kunne greie det og som likte det. Det gikk fint å ha sex igjen, men det har jo litt å si hvordan mannen er. Han var veldig snill og omtenksom. Det går an å begynne på nytt når du er 70. Det er viktig å fortelle andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.