Spør sexologen:

Hvordan kan tause menn og «meggete» damer lære å snakke sammen?

De er flinke til å snakke om været eller hva de skal ha til middag, men han kryper inn i skallet sitt så snart hun prøver å snakke om følelser. Les sexologens råd.

TID OG STED. Det er viktig å ha den gode praten når begge er i godt humør og har overskudd. Ifølge eksperten er sengetid et av de verste tidspunktene du kan velge. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
TID OG STED. Det er viktig å ha den gode praten når begge er i godt humør og har overskudd. Ifølge eksperten er sengetid et av de verste tidspunktene du kan velge. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Spørsmål: Du har gjentatte ganger skrevet om hvor viktig det er med mental nærhet, og at det er forutsetningen for et godt forhold og for god sex. Jeg har på følelsen at du her treffer spikeren på hodet når det gjelder mitt forhold. Men hvordan får jeg til denne nærheten?

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.