Spør sexologen:

Hvordan kan tause menn og «meggete» damer lære å snakke sammen?

De er flinke til å snakke om været eller hva de skal ha til middag, men han kryper inn i skallet sitt så snart hun prøver å snakke om følelser. Les sexologens råd.

TID OG STED. Det er viktig å ha den gode praten når begge er i godt humør og har overskudd. Ifølge eksperten er sengetid et av de verste tidspunktene du kan velge. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
TID OG STED. Det er viktig å ha den gode praten når begge er i godt humør og har overskudd. Ifølge eksperten er sengetid et av de verste tidspunktene du kan velge. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Spørsmål: Du har gjentatte ganger skrevet om hvor viktig det er med mental nærhet, og at det er forutsetningen for et godt forhold og for god sex. Jeg har på følelsen at du her treffer spikeren på hodet når det gjelder mitt forhold. Men hvordan får jeg til denne nærheten?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer