Trening og helse:

Elizabeth (60): - Jeg er for litt sunt kroppspress

- Vi sitter i smørfatet og vasser i fantastisk velvære. Vi bør kunne klare å gi jernet en time om dagen.

ALDRI FOR SENT: Elizabeth Lingjærde (60) er kostholdsveileder og PT. Hun mener det bare er tull å bruke alder som unnskyldning for ikke å trene. Foto: Instagram/ privat
ALDRI FOR SENT: Elizabeth Lingjærde (60) er kostholdsveileder og PT. Hun mener det bare er tull å bruke alder som unnskyldning for ikke å trene. Foto: Instagram/ privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Folk må slutte å lage begrensninger og definere seg selv etter alder. Vi får en kostbar eldrebølge fordi mange kommer til å bli bundet til rullatorer og medisiner i 50 år av enten uflaks eller livsstil. Derfor må vi ta tak, sier kostholdsveileder og personlig trener Elizabeth Lingjærde (60) til Vi.no.

Lingjærde, som er utdannet kostholdsveileder fra Norges idrettshøyskole og utdannet personlig trener (PT), jobber på treningskjeden Fresh Fitness og som online coach. Hun driver i tillegg bloggen Supermygg, hvor hun blant annet skriver om helse, trening, og kosthold.

- Jeg er i bedre form enn de fleste på min alder. Jeg er litt ekshibisjonistisk. Jeg er en litt annerledes rollemodell og frontfigur for min aldersgruppe, sier hun.

Bygge muskler hele livet

Lindegjærde understreker at det aldri er for sent å trene.

- Alt håp er ikke ute. Å bruke alder som unnskyldning er bare tull. Man kan bygge muskler når man er 80. Det handler om kunnskap. Ingenting er umulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.