Eldgammel metode gir bedre hukommelse

Metoden er fortsatt like effektiv som da den ble oppfunnet. Her er hverdagsøvelsene som forebygger svekkelse av hjernen.

HJERNETRIM: Spill som sjakk, kryssord og sudoku er kjent hjernetrim. Men også hverdagsaktiviteter som å gå på butikken kan brukes til å trene hjernen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
HJERNETRIM: Spill som sjakk, kryssord og sudoku er kjent hjernetrim. Men også hverdagsaktiviteter som å gå på butikken kan brukes til å trene hjernen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Regelmessig hjernetrim øker hukommelsen, fremmer konsentrasjonen og gjør oss bedre rustet til å kunne forstå ulike fenomener.

Etter hvert som vi blir eldre svekkes nerveforbindelsene i hjernen, men ved å trene opp hukommelsen kan den negative utviklingen bremses. Regelmessig hjernetrim, eller hukommelsestrening, kan gi resultater hos både unge, voksne og eldre.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer