Eldgammel metode gir bedre hukommelse

Metoden er fortsatt like effektiv som da den ble oppfunnet. Her er hverdagsøvelsene som forebygger svekkelse av hjernen.

HJERNETRIM: Spill som sjakk, kryssord og sudoku er kjent hjernetrim. Men også hverdagsaktiviteter som å gå på butikken kan brukes til å trene hjernen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
HJERNETRIM: Spill som sjakk, kryssord og sudoku er kjent hjernetrim. Men også hverdagsaktiviteter som å gå på butikken kan brukes til å trene hjernen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Regelmessig hjernetrim øker hukommelsen, fremmer konsentrasjonen og gjør oss bedre rustet til å kunne forstå ulike fenomener.

Etter hvert som vi blir eldre svekkes nerveforbindelsene i hjernen, men ved å trene opp hukommelsen kan den negative utviklingen bremses. Regelmessig hjernetrim, eller hukommelsestrening, kan gi resultater hos både unge, voksne og eldre.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer