VIL HA SEXLEKETØY: Kjøp og bruk av sexleketøy er absolutt ikke forbeholdt de yngre. Stadig flere godt voksne og eldre, ønsker å sprite opp samlivet med sexleketøy, ifølge forhandlerne. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix.
VIL HA SEXLEKETØY: Kjøp og bruk av sexleketøy er absolutt ikke forbeholdt de yngre. Stadig flere godt voksne og eldre, ønsker å sprite opp samlivet med sexleketøy, ifølge forhandlerne. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix. Vis mer

Sexleketøy for godt voksne

Disse sexleketøyene kjøper godt voksne

- Den eldste kunden jeg har snakket med var 92 år, og vi fant noe som passet perfekt for han og kona.

Publisert

(Vi.no): - Alder har ingenting å si. En på 80 år kan være i veldig god form.

Tonje W. Olsen, nettredaktør hos sexleketøysbutikken Nytelse.no, snakker om å ha et tilfredsstillende sexliv selv om man er godt opp i årene.

- Den eldste kunden jeg har snakket med var 92 år, og vi fant noe som passet perfekt for han og kona, forteller hun.

For å få tilgang må du være abonnent av Vi Over 60

Er du allerede abonnent? Da kan du trykke på lenken du har fått på e-post eller SMS. Har du Vi Pluss-abonnement kan du bare logge inn øverst på siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.