Styrkeøvelsene som hjelper deg i senga:

– Det beste potensmiddelet

Bevegelighet og styrke er vesentlig for å kunne bevege seg sammen med partneren. Her får du styrkeøvelsene som bidrar til glede for dere begge!

SENGEVALS: Har du tenkt på at treningstimene du legger ned også har positiv innvirkning på sengevalsen? Her er øvelsene som styrker de delene av kroppen som er i sving. Foto: Shutterstock/NTB
SENGEVALS: Har du tenkt på at treningstimene du legger ned også har positiv innvirkning på sengevalsen? Her er øvelsene som styrker de delene av kroppen som er i sving. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Trening er det beste potensmiddelet og stimulerer kroppens egen «Viagra». For å ha et godt sexliv gjelder det å være fysisk aktiv regelmessig og å være i form, sier Guri Brekke som er faglig leder innen trening i Helse Bergen, foreleser ved Norges idrettshøgskole og personlig trener i Godtrening AS til Vi.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.