Styrkeøvelsene som hjelper deg i senga:

– Det beste potensmiddelet

Bevegelighet og styrke er vesentlig for å kunne bevege seg sammen med partneren. Her får du styrkeøvelsene som bidrar til glede for dere begge!

SENGEVALS: Har du tenkt på at treningstimene du legger ned også har positiv innvirkning på sengevalsen? Her er øvelsene som styrker de delene av kroppen som er i sving. Foto: Shutterstock/NTB
SENGEVALS: Har du tenkt på at treningstimene du legger ned også har positiv innvirkning på sengevalsen? Her er øvelsene som styrker de delene av kroppen som er i sving. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

– Trening er det beste potensmiddelet og stimulerer kroppens egen «Viagra». For å ha et godt sexliv gjelder det å være fysisk aktiv regelmessig og å være i form, sier Guri Brekke som er faglig leder innen trening i Helse Bergen, foreleser ved Norges idrettshøgskole og personlig trener i Godtrening AS til Vi.no.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer