- Bodybuilding for bekkenbunnen

Underlivsprolaps kan forebygges, men du skal trene hardere enn du tror.

Enkel trening som hjelper: Ta noen knipeøkter hver dag, så forebygger du problemer senere. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Scanpix
Enkel trening som hjelper: Ta noen knipeøkter hver dag, så forebygger du problemer senere. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er viktig å passe på musklene i bekkenbunnen, ikke minst for godt voksne damer. Riktig trening kan både forebygge og behandle livmorsfremfall.

Mange kvinner, og særlig eldre, sliter med nedsunken livmor, mer kjent som livmorfremfall. Nå bruker ekspertene gjerne ordet underlivsprolaps som er nedfall av enten livmor, blære og/eller tarm. Nedfall er en tilstand som kan opereres, og det gjøres daglig ved norske sykehus. Men for å hindre at det blir så alvorlig, kan man trene og slik styrke musklene i bekkenbunnen. Det virker både forebyggende og behandlende.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer