Rehabilitering i hjemmet etter lårhalsbrudd

- Å være hjemme når man er sårbar er veldig verdifullt

Da Bjørg Børresen (84) falt og brakk lårhalsen i vinter, trodde hun at hun måtte flytte ut av leiligheten sin for å få rehabilitering. Men en ny ordning sørget for at hele teamet av gode rehabiliteringshjelpere i stedet kom hjem til henne.

VELLYKKET REHABILITERING: Da Bjørg Børresen (84) brakk lårhalsen i vinter, fikk hun tilbud om rehabilitering i eget hjem i stedet for på helsehus. Det er en ordning hun er svært fornøyd med og gjerne anbefaler til andre. Foto: Marit O. Bromark
VELLYKKET REHABILITERING: Da Bjørg Børresen (84) brakk lårhalsen i vinter, fikk hun tilbud om rehabilitering i eget hjem i stedet for på helsehus. Det er en ordning hun er svært fornøyd med og gjerne anbefaler til andre. Foto: Marit O. Bromark Vis mer
Publisert

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Bjørg Børresen (84) sitter ved kjøkkenbordet ved leiligheten sin i Oslo og kikker smilende ut på kolonihagen som er hennes nærmeste nabo. Våren kom seint i år, det er ikke mange ukene siden det begynte å bli grønt der nede blant småhusene, men nå spirer og gror og blomstrer det nesten over alt.

Vinteren var hard denne gangen, mot gress og trær og planter - og mot folk. Også mot Bjørg. Men hun er likevel fornøyd, og det er derfor hun har kontaktet Vi.no. Hun vil nemlig rette oppmerksomheten mot en ordning hun syns fortjener mye mer omtale: rehabiliteringstilbudet i Oslo kommune, særlig tilbudet om rehabilitering i hjemmet etter skade eller sykdom.

- Vi er veldig flinke til å klage på ting vi ikke synes er bra, men vi er ikke like flinke til å si fra når det er noe vi er fornøyd med. Og jeg er veldig imponert over rehabiliteringen jeg har fått av Oslo kommune etter at jeg brakk lårhalsen, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.