Nerver i penis ble kuttet under operasjon:

«Å få tilbake ereksjonen ble min nye utfordring i livet»

Per nektet å godta at ereksjonen forsvant med prostataoperasjonen. Jakten på nytelse har gitt ham et sexliv som er bedre enn noengang, og en større nærværelse i livet.

FORTSATT DEILIG SEX: Per Gulbrandsen (68) har oppdaget nye sider ved seksuallivet han ikke ante fantes. Foto: Privat
FORTSATT DEILIG SEX: Per Gulbrandsen (68) har oppdaget nye sider ved seksuallivet han ikke ante fantes. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Orgasmen sitter ikke i prostata, men i hjernen. Seksualiteten blir ikke ødelagt. Jeg får fantastiske orgasmer og de er sterkere enn før, sier Per Gulbrandsen (68).

Han fikk aggressiv prostatakreft og ble operert i januar 2019. Under operasjonen ble nervene i penis som sørger for ereksjon, kuttet. Det ble starten på en erotisk reise for å få ereksjonen tilbake. Underveis har han funnet nye veier til seksuell nytelse som han ikke kjente til fra før.

- Jeg er ikke impotent, jeg regner dette som en pasientskade. Jeg hadde evnen til full ereksjon før jeg ble operert, og det finnes en mulighet for at jeg kan få den tilbake.

Godtar ikke situasjonen

Gulbrandsen forteller at han etter operasjonen maste mye på legene og sykepleierne som fulgte ham opp.

- Jeg sa «jeg vil ha hjelp til min seksuelle helse. Jeg hadde en kjempefin ereksjon før. Jeg vil ha den tilbake». Jeg har ikke godtatt situasjonen. Ikke et sekund. Å få tilbake ereksjonen ble min nye utfordring i livet, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.