Vi.no fosser frem

Vi.no kan vise til kraftig vekst i antall lesere sammenlignet med 2021. Og ikke nok med det - forrige uke slo vi til med ny trafikkrekord!

Vi.no fosser frem
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vi.no fortsetter sin gode vekst: Ferske tall fra Medietall.no viser at antallet lesere øker med 36 prosent i tredje kvartal av 2022, sammenlignet med samme kvartal i fjor.

- Vi.no fortsetter å levere god og nyttig journalistikk til leserne, og det gir svært gode resultater, sier ansvarlig redaktør Berit B. Njarga.

Dermed er vi blant landets nettaviser som øker mest!

I tredje kvartal i 2021 hadde Vi.no 36 410 digitale lesere. I tredje kvartal i år når vi hele 49 491 lesere.

- Nå er målet å øke enda mer i neste kvartal. Vi lager journalistikk som vi mener er viktig for de voksne leserne, noe de gode tallene bekrefter, sier Njarga.

Også de ukentlige sidevisningstallene viser samme trend: Forrige uke ble vi belønnet med ny ukerekord på hele 1 345 000 sidevisninger!

Det er hele 185 000 sidevisninger over forrige ukerekord fra mars i år, og en dobling i antall unike brukere sammenlignet med samme uke i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.