Velkommen til nye Vi.no!

Vi har pusset opp!

Av og til er det godt med litt forandring. Vi.no er blitt litt ny, men du skal kunne forvente det samme, gode innholdet som før.

Utenpå er vi blitt ny, men inni er vi like: Vi deler fortsatt gode historier, tips og triks.
Utenpå er vi blitt ny, men inni er vi like: Vi deler fortsatt gode historier, tips og triks. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Vi som jobber med Vi.no er mest opptatt av innhold. Vi liker å formidle gode historier om virkelige mennesker fra nåtid og fortid. Men selv om det er det indre som teller, så liker vi også å ta oss godt ut! Og nå ønsket vi oss en liten forandring her på sidene våre.

En liten oppussing eller makeover, om du vil. Ikke av det ekstreme slaget, bare noe litt friskere. Håpet er lysegrønt, og den nye mintgrønne nyansen som vil møte deg heretter er både moderne og tradisjonell: Første gang den dukket opp i trendbildet var på 50-tallet. Comebacket på åttitallet kom sammen med høyt hår og pusete gensere, og for et par år siden gjorde den inntog i interiørmagasin landet over - gjerne i form av malingfargen minty breeze.

Fra starten (til venstre) var logoen vår mørk blå. I høst valgte vi en grønnere nyanse, før vi nå har tatt steget over i en knall mintgrønn.
Fra starten (til venstre) var logoen vår mørk blå. I høst valgte vi en grønnere nyanse, før vi nå har tatt steget over i en knall mintgrønn. Vis mer

Livsglede og stolthet

Farger er mer enn bare pynt, de signaliserer identitet. Da vi lanserte Vi.no var vi opptatt av å framstå som trygg og forutsigbar. De blågrønne fargene vi valgte den gang, sies å skape nettopp det inntrykket. Det er ikke uten grunn de fleste apotek-kjeder velger klare blå og grønne toner i sin profilering; de signaliserer trygghet og tillit.

Vi holder oss fortsatt i den grønne skalaen, men ved å velge mintgrønn våger vi litt mer. Vi.no skal nemlig ikke bare være trygg og forutsigbar. Vi ønsker også å formidle livsglede og stolthet. Vi skriver for et godt voksent publikum på 50 pluss, og er det noe vi vet om dem, så er det at 50-åringer av i dag ikke er som de engang var. Ikke 60-, 70-, eller 80-åringer heller, for den saks skyld. Se bare på knippet med kulturpersonligheter vi har samlet i bildene under: Mange av dem har fulgt oss gjennom store deler av livene våre, og vi synes de er både vakre og kule fortsatt. De er ulike personligheter med ulik bakgrunn, erfaring og politisk ståsted, de har møtt en ny alder på ulikt vis, men alle bærer den med verdighet.

Vi lever lenger, vi er friskere lenger, og vi nyter livet lenger. Dagens spreke besteforeldregenerasjon deler sine barnebarns opprørske livsholdning. De griper dagen og livet og vil ha mer av alt det byr på. Og noe av det, håper vi å inspirere til her på Vi.no.

Vi blir skikkelig glade av de nye fargene våre! Nå håper vi du liker dem.

Fortell oss gjerne hva du synes! Og vi blir som alltid glade for tips om hva du vil lese mer om på tips@vi.no.

USAs førstedame Melania Trump fylte 50 i helga som var. Sanger Mariah Carey og skuespiller og filantrop Matt Damon følger hakk i hæl. Foto: NTB/Scanpix
USAs førstedame Melania Trump fylte 50 i helga som var. Sanger Mariah Carey og skuespiller og filantrop Matt Damon følger hakk i hæl. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Skuespillerne Daryl Hannah, Julianne Moore, Jennifer Grey fra Dirty Dancing, Antonio Banderas, Hugh Grant og Sean Penn blir alle 60 i løpet av 2020. Foto: NTB/Scanpix
Skuespillerne Daryl Hannah, Julianne Moore, Jennifer Grey fra Dirty Dancing, Antonio Banderas, Hugh Grant og Sean Penn blir alle 60 i løpet av 2020. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Abbas egen Agnetha Fältskog blir 70. Det samme blir Julie Walters, kjent fra Abba-filmene Mamma Mia.
Abbas egen Agnetha Fältskog blir 70. Det samme blir Julie Walters, kjent fra Abba-filmene Mamma Mia. Vis mer
Gudfaren-skuespiller Al Pacino og smørsanger Tom Jones fyller begge 80 år i 2020, men er still going strong: Begge er her avbildet i festsammenheng. Den amerikanske politikeren Nancy Pelosi har allerede feiret milepælen. Hun er speaker i Representantenes hus, og kjent for å ikke holde tilbake når hun langer ut mot Trump. Ingen pensjonisttilværelse i sikte der heller, altså.
Gudfaren-skuespiller Al Pacino og smørsanger Tom Jones fyller begge 80 år i 2020, men er still going strong: Begge er her avbildet i festsammenheng. Den amerikanske politikeren Nancy Pelosi har allerede feiret milepælen. Hun er speaker i Representantenes hus, og kjent for å ikke holde tilbake når hun langer ut mot Trump. Ingen pensjonisttilværelse i sikte der heller, altså. Vis mer
Og så har vi han her, da: Sjølvaste James Bond for mange av oss, Sean Connery. Med en dame på armen den gang da, og en dame på armen nå. I år fyller han nitti, og glimtet i øyet er intakt!
Og så har vi han her, da: Sjølvaste James Bond for mange av oss, Sean Connery. Med en dame på armen den gang da, og en dame på armen nå. I år fyller han nitti, og glimtet i øyet er intakt! Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.