Oppbevare viltkjøtt

Ut på jakt? Slik får du perfekt viltkjøtt

Hvordan dyret behandles helt fra det er skutt påvirker holdbarheten til kjøttet.

KVALITET: Veldig mange faktorer fra skudd til spising, vil påvirke kvaliteten i viltkjøttet. Foto: Shutterstock.
KVALITET: Veldig mange faktorer fra skudd til spising, vil påvirke kvaliteten i viltkjøttet. Foto: Shutterstock. Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Jaktsesongen er i gang, og landets jegere vandrer håpefullt rundt i skog og mark.

Uansett om det er småvilt eller storvilt som er målet, er det viktig hvordan kjøttet behandles fra dyret blir skutt, til maten ligger på tallerkenen.

Kvaliteten kan forringes om man ikke passer godt nok på, og i verste fall blir kjøttet uspiselig.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer