Sminkeskole med video:

Unngå klassiske sminketabber

Når det kommer til sminke er alt lov, og ingenting er egentlig feil. Men mange spørsmål om påføring av foundation, kajal og brynsblyant går igjen.

Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Mange opplever at huden ser flekkete eller tørr ut med foundation, mens andre syns at både kajal og brynsblyant blir for kraftig og dominerende.

Derfor vil jeg gjerne vise dere noen enkle tips for hvordan få et mer naturlig resultat, hvis det er dette du er ute etter. Og for å poengtere disse tipsene legger jeg halve ansiktet med naturlige teknikker, mens jeg på den andre halvdelen viser hva som skjer når vi gjør det motsatte.

Sjekk ut de tre forskjellige videoene under her, og legg igjen en kommentar hvis du har noen spørsmål.

Og husk! Sminke skal være gøy og lystbetont, og aldri en nødvendighet — så mine tips vil alltid være ment for å gjøre en utfordring enklere.

Foundation – fra flekkete og tørr til jevn og frisk

Selv om du har en god foundation med riktig farge og tekstur, kan du fortsatt bli skuffet over resultatet. Men dette er som oftest på grunn av måten du preparerer huden og påfører produktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.