Test

Test av leppestift og lipgloss med lang holdbarhet: Er de dyreste best?

Den er dyr, men når mannen din gjennom snart 20 år ser på deg på en helt annen måte når du har den på, virker 340 kroner som en god investering!

FOTO: Redaksjonen
FOTO: Redaksjonen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette sier eksperten:

Anne Kathrine Hansen fra Real PR er hudpleier med mange års erfaring i bransjen, og sier følgende om de såkalte kyssesikre leppestiftene:

- Leppestifter som sitter lenge inneholder ekstra pigment og mindre fuktighet. Disse oppleves ofte som litt tørre og sitter lenger enn de mer kremholdige variantene. Hvis du er ute etter en vannavstøtende leppestift bør den inneholde en form for voks, som frastøter seg vann. Noen oljer virker avstøtende på vann nettopp fordi vann og olje ikke automatisk blandes. Jo mer voksaktig og matt en olje er desto bedre sitter de, også når du bader, forklarer Hansen.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.