Meryl Streep om å bli eldre som skuespiller:

– Tenkte at hver film ville bli min siste

Da Meryl Streep bikket 40, trodde hun at jobbtilbudene ville forsvinne. I dag er hun en av flere kvinnelige, eldre skuespillere som fortsatt er elsket i filmbransjen.

Meryl Streep fotografert under Toronto filmfestival i 2019. Foto: AP NTB
Meryl Streep fotografert under Toronto filmfestival i 2019. Foto: AP NTB Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

De vinner Oscar-priser, finner seg til rette som regissører og spiller i de mest populære tv-seriene. I flere tiår har de store stjernene spilt i de største filmene. Her er skuespillerne som er minst like populære i dag:

Laura Linney (56).

Skuespilleren har vunnet to Golden Globe og har fått en rekke Golden Globe nominasjoner for sine rolleprestasjoner. Linney har spilt i storfilmer som The Truman Show og ikke minst kjenner vi henne fra julefilmen over alle julefilmer: Love Actually.

De siste åra har hun blant annet gjort stor suksess i en av Netflix` mest populære serier: Ozark.

Nicole Kidman (53).

Den australske Oscarvinneren debuterte som tenåring i australsk film og ble seinere stor stjerne i USA med blant annet filmen Days of Thunder i 1990 hvor hun spilte mot eksmannen Tom Cruise.

De siste åra har hun spilt i storfilmer som Aquaman og Boy Erased. Ikke minst har hun gjort stor suksess som Celeste i tv-serien Big Little Lies på HBO. I serien spiller hun tvillingmammaen Celeste. Fra utsida ser det ut som om hun lever et idyllisk familieliv. Bak lukkede dører lever hun i et fysisk, psykisk og seksuelt voldelig forhold. Ifølge Vogue har Kidman aldri vært bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.