Reise til utlandet etter covid?

- Spesielt mange spørsmål om Thailand og Tyrkia

Reiser til utlandet frister mange - og mange lurer på reiser til Thailand. Men ennå er det ganske mange restriksjoner for innreise dit.

REISE TIL THAILAND? Mange lurer på hvordan det er å reise til Thailand nå. Det er fremdeles mange restriksjoner for innreise - men de er i gang med gjenåpning for turisme enkelte steder. Foto: Shutterstock/NTB
REISE TIL THAILAND? Mange lurer på hvordan det er å reise til Thailand nå. Det er fremdeles mange restriksjoner for innreise - men de er i gang med gjenåpning for turisme enkelte steder. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Artikkelen er oppdatert med informasjon om reiseråd fra UD 1. oktober.

Én ting er norske myndigheters restriksjoner, råd og regler som gjelder for reiser over norske grenser og som påvirker nordmenn som ønsker å reise utenlands. Men et annet, vel så viktig aspekt ved reiser er forholdene og restriksjonene til landet du skal.

Et av reisemålene som reiseforsikringsselskapene får mange spørsmål om nå etter at Norge åpnet opp, er Thailand:

- Thailand og Tyrkia er to land vi får spesielt mye spørsmål om nå om dagen, forteller Andreas Handeland, kommunikasjonsdirektør i Europeiske reiseforsikring - som er en del av If forsikring.

Forsikringsselskapene har advart mot å bestille reiser før det offisielle globale reiserådet utløp 1. oktober, fordi avbestillingen i reiseforsikringen ikke gjelder dersom det foreligger et et reiseråd på tidspunktet for bestilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.