Ann Jorunn ble ny med Allers

Slik ser hun ikke ut lenger

Ann Jorunn går mye i svart og trives godt med det, men hun trengte å bli litt utfordret på andre fargevalg også.

FØR: Ann Jorunn hadde det svarte håret som sin signatur, men ble utfordret på å forandre fargen av frisøren. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Ann Jorunn hadde det svarte håret som sin signatur, men ble utfordret på å forandre fargen av frisøren. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

(Vi.no): – Jeg syntes det hørtes veldig gøy ut med en bli ny-dag. Det er en sjanse du kanskje bare får én gang, sier Ann Jorunn.
Hun synes selv hun trenger tips til både klesstil og sminke. Men det var litt vanskelig for henne å endre hårfarge og hårfrisyre.

Les også: - Vi har valgt bort sex


– Det svarte håret var varemerket mitt, så det er å gå langt utenfor komfortsonen min å ha en annen farge. Det er veldig uvant med brunt hår og jeg vet ikke om jeg synes jeg kler den varme brunfargen, men jeg får håpe jeg venner meg til det. Eller så kan jeg jo bare gå tilbake til den svarte fargen.

DYRISK STYLING: Kjole (kr 2299,
Katrin Uri),
strikkejakke
(kr 2699, Day),
veske (kr 2699,
Day), støvler
(kr 2599, Lille
Vinkel Sko). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
DYRISK STYLING: Kjole (kr 2299, Katrin Uri), strikkejakke (kr 2699, Day), veske (kr 2699, Day), støvler (kr 2599, Lille Vinkel Sko). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
GULE RUTER: Kåpe (kr 3000, Day),
kasjmirgenser
(kr 2400, Day), jeans
(kr 1799, Katrin Uri),
støvler (kr 2599, Lille
Vinkel Sko), veske
(kr 1200, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
GULE RUTER: Kåpe (kr 3000, Day), kasjmirgenser (kr 2400, Day), jeans (kr 1799, Katrin Uri), støvler (kr 2599, Lille Vinkel Sko), veske (kr 1200, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer


Hun går også mye i svarte klær og hvis hun velger noe annet blir det gjerne grått og hvitt.
– Jeg liker farger som blått, burgunder og plomme. Jeg synes det kan være vanskelig å finne klær, for jeg synes det er mye varme farger i butikkene, og det er uvant for meg.

ELEGANT I STRIKK OG SKINN: Strikkekjole
(kr 2299, Katrin
Uri), skinnjakke
(kr 6099, Day),
skjerf (kr 1200,
Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
ELEGANT I STRIKK OG SKINN: Strikkekjole (kr 2299, Katrin Uri), skinnjakke (kr 6099, Day), skjerf (kr 1200, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer


Jeg jobber i sykehusuniform, så det blir mye hvitt og grønt på jobb, så jeg vil gjerne ha noe annet utenfor arbeidstiden.
Selv om Ann Jorunn trenger tid til å venne seg til den nye hårfargen er hun ikke i tvil om at dagen har vært lærerik:
– Det har vært en fantastisk opplevelse og jeg har storkost meg. Og det har vært gøy å se at jeg kler andre ting enn det jeg vanligvis ser på i butikken.

Klærne

Stylist Hilde Ottem FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Stylist Hilde Ottem FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Ann Jorunn er en klassisk type som kler en ren stil, men kan med stor fordel legge inn noen tøffe detaljer. Det kan være print, snitt eller ulike kvaliteter på klærne som for eksempel å blande inn skinn, ull og silke i ulike snitt. Og detaljer som vesker, skjerf og støvler gjør stort utslag på stil og lekenhet! Hun har en flott og slank figur som kler det meste og hun er flott i litt gylne toner som går mer mot det kalde. Og hun bør bruke mer gult, det er hun veldig fin i!

Håret

Frisør Adrian Norheim hos Auster Salon & Academy. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Frisør Adrian Norheim hos Auster Salon & Academy. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Ann Jorunn hadde helt mørkt hår, klippet til en veldig tung bob med en altfor kort lugg til ansiktet hennes. Frisøren avfarget håret for å myke opp mot hudtonen hennes, for så å legge inn noen striper mot luggen for å åpne opp og lysne håret mer. Fikk så klippet inn en gradering i nakken for å gjøre formen helhetlig mer feminin, og fikset oppklippen slik at frisyren ble mer i balanse.

Sminken

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Hun har en fin og jevn hud med god fylde og lite porer. Hun hadde flotte, velstelte bryn – noe som er viktig! Stylisten la en myk og nude makeup. Begynte med en primer som var lett dekkende og ga glød, og en lys foundation tilpasset Ann Jorunns hudtone. Hun fikk skygger i bruntoner med litt gull og bronse, og en lys skygge på øyelokket og en tynn kajalstrek. Det åpner mer og gjør at øyet ser større ut. Hun fikk også en bronsebrun skygge langs vippekant nede. Til slutt korallfarget rouge og gloss.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.