Ann Jorunn ble ny med Allers

Slik ser hun ikke ut lenger

Ann Jorunn går mye i svart og trives godt med det, men hun trengte å bli litt utfordret på andre fargevalg også.

FØR: Ann Jorunn hadde det svarte håret som sin signatur, men ble utfordret på å forandre fargen av frisøren. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Ann Jorunn hadde det svarte håret som sin signatur, men ble utfordret på å forandre fargen av frisøren. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

(Vi.no): – Jeg syntes det hørtes veldig gøy ut med en bli ny-dag. Det er en sjanse du kanskje bare får én gang, sier Ann Jorunn.Hun synes selv hun trenger tips til både klesstil og sminke. Men det var litt vanskelig for henne å endre hårfarge og hårfrisyre.

Les også: - Vi har valgt bort sex

– Det svarte håret var varemerket mitt, så det er å gå langt utenfor komfortsonen min å ha en annen farge. Det er veldig uvant med brunt hår og jeg vet ikke om jeg synes jeg kler den varme brunfargen, men jeg får håpe jeg venner meg til det. Eller så kan jeg jo bare gå tilbake til den svarte fargen.

Hun går også mye i svarte klær og hvis hun velger noe annet blir det gjerne grått og hvitt.– Jeg liker farger som blått, burgunder og plomme. Jeg synes det kan være vanskelig å finne klær, for jeg synes det er mye varme farger i butikkene, og det er uvant for meg.

Jeg jobber i sykehusuniform, så det blir mye hvitt og grønt på jobb, så jeg vil gjerne ha noe annet utenfor arbeidstiden.Selv om Ann Jorunn trenger tid til å venne seg til den nye hårfargen er hun ikke i tvil om at dagen har vært lærerik:– Det har vært en fantastisk opplevelse og jeg har storkost meg. Og det har vært gøy å se at jeg kler andre ting enn det jeg vanligvis ser på i butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.