Slik logger du inn på Vi pluss

Er du abonnent på Vi over 60, får du tilgang til alle artiklene våre.

Abonnerer du allerede på Vi over 60, kan du lese alle artiklene på Vi pluss. Under ser du hvordan du kan bestille abonnement. Foto: Birgitte Hoff Lysholm
Abonnerer du allerede på Vi over 60, kan du lese alle artiklene på Vi pluss. Under ser du hvordan du kan bestille abonnement. Foto: Birgitte Hoff Lysholm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vi.no lanserte Vi Pluss i samarbeid med magasinet Vi Over 60 i juni. For å lese disse artiklene, må du være abonnent på magasinet Vi over 60.

Dette er Vi.no

Vi.no ble startet opp våren 2018. Vårt ønske og mål er å lage en nettavis med nyttig og inspirerende kvalitetsjournalistikk for målgruppen som ofte ellers blir ignorert - nemlig den godt voksne leseren. Her finner du forbruker- og underholdningssaker om tema vi vet at godt voksne lesere er interessert i, som helse, økonomi, pensjon og familieliv.

Mange som leser Vi.no og/eller Vi Over 60 er for lengst storbrukere av mobil, PC og nettbrett og bruker nettet til å lese, shoppe og være sosiale. Andre føler fortsatt at de har noe å lære. Vi skal favne begge deler. Stadig mer av livene våre leves på nett. Målet vårt er å gjøre denne overgangen både mulig og morsom for deg.

Vårt løfte til alle som ønsker å følge oss, er at vi vil fortsette å lage grundige, morsomme, nyttige og inspirerende saker om tema som berører voksne leseres liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.