Briller

Selger brukte briller billigere

Synsam har fem outlet-butikker for brukte og resirkulerte briller - hvor også brilleglassene er billigere. Men foreløpig er det noe som er forbeholdt svenskene.

BRUKTE BRILLER: Norske brukte briller sendes til Sverige, hvor de selges til rabattert pris i egne outlet-butikker. Også brilleglassene selges billigere der. Foto: Synsam
BRUKTE BRILLER: Norske brukte briller sendes til Sverige, hvor de selges til rabattert pris i egne outlet-butikker. Også brilleglassene selges billigere der. Foto: Synsam Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

At briller er dyrt, er det vel ingen uenighet om.

Men det er mulig å få brillene ganske mye billigere om du sjekker prisene flere steder:

Da Vi.no sjekket brillepriser i april i år, fant vi prisforskjeller på sjokkerende 721 prosent. Prisen varierte fra 1493 til 12 258 kroner.

En annen tilnærming til å få brillene billigere, kan være å kjøpe brukt:

Synsam, som er en av de største norske brillekjedene, har outlet-butikker hvor de selger både nye, brukte og resirkulerte innfatninger til en lavere pris. Også brilleglassene er billigere om du bestiller dem i outlet-butikken.

Den eneste ulempen er at Synsams outlet foreløpig kun finnes i Sverige - men også norske bruktbriller selges der - og selskapet sier outlet-konseptet også kan vurderes for det norske markedet.

- Synsam-gruppen er i vekst og vi ser hele tiden etter nye muligheter til å tilby det våre kunder etterspør. Recycling Outlet tilbyr bærekraftige valg til attraktive priser, noe som vi oppfatter at også norske forbrukere ville satt pris på, svarer Fridh på vårt spørsmål om det ka være aktuelt å starte brille-outlet også i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.