Overnatting i Norge

Seks romantiske overnattinger

Peiskos og bålpanner, badstuer og badestamper, sove under stjernehimmel, hyggelige vertskap og fantastisk arkitektur. Ta med din kjære på romantisk helgetur med særpreg!

TRETOPPTUR MED KJÆRESTEN: Det fins mange flotte og romantiske overnattingsmuligheter landet rundt. Foto: Runar Larsen
TRETOPPTUR MED KJÆRESTEN: Det fins mange flotte og romantiske overnattingsmuligheter landet rundt. Foto: Runar Larsen Vis mer
Publisert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Er du på jakt etter romantiske overnattingsteder til sommerferien? Her har du seks flotte steder å velge i.

Glamping med nordlys

Flo Lofoten Eco Escape i Valberg er en skjult perle i Lofoten. Teltet er en moderne versjon av en tradisjonell Sami Goathi, og litt mer solid enn en lavvo. Utrustet med både dobbeltseng og vedovn, og det aller beste er at teltduken er gjennomsiktig i veggen og taket som vender ut mot fjorden. Kanskje danser nordlyset på himmelen – kan det bli mer romantisk? Flere fine fotturer frister i området, eller hva med en ridetur i fjellet med en av familiens islandshester? En helg i fjæra gjør godt for både kropp og sjel, og gir deg mulighet til å oppleve Lofoten utenfor allfarvei.

MER INFO: Valberg er en liten time fra Svolvær. Pris kr 3200 for to personer per natt i teltet, inkl. en nydelig hjemmelagd frokostkurv. flolofoten.no

Luksus i tretoppen

Det er lett å miste bakkekontakten og la drømmene nå nye høyder ved foten av det legendariske villmarksområdet Vassfaret i Valdres. I bruset fra elva Aurdøla ruver tre ulike hytter høyt over terrenget. Fosstopp Trehytter er luksusversjonen av villmarkslivet – åtte meter over bakken inne i furuskogen. Og med øde villmark på dørstokken, er det gode forhold for fiske, fotturer og sykling. For så å varme seg rundt bålpannen på terrassen, rett under trekronene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.