Coronavirus i Norge:

Se hvilke skatter vi fant i NRK-arkivet!

Karantenetid, selv-isolasjon og snart påske: Her er timesvis med glad-mimring!

POPULÆR TRIO: Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen var kjempepopulære som Brødrene Dahl. Foto: NRK
POPULÆR TRIO: Trond Kirkvaag, Knut Lystad og Lars Mjøen var kjempepopulære som Brødrene Dahl. Foto: NRK Vis mer
Publisert

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Trenger du å få tida til å gå og i tillegg er en nostalgiker, er NRK Arkivet på Nett-TV å anbefale. Arkivet er tilgjengelig for alle som har en nettleser, så programmene kan altså sees på nettbrett, mobiltelefon, PC eller TV-skjermen hvis du har en smart-TV. Du har allerede betalt for å se programmene med NRK-lisensen.

Les også: Alt du trenger å vite om sosiale medier

– NRK klassikere ligger høyest på sida og er veldig populære. Samtidig liker vi å vise fram det kuriøse vi har å by på, sier Anne Kirsten Bakke ved NRK Arkiv til Vi.no.

Arkivklassikere som Fleksnes, Brødrene Dal, Vestavind og Fredrikssons fabrikk er mye sett, ifølge Bakke. Det er også humor med Bård og Harald, KLM og Melonas. Arkivet har også populære krimserier som Rød snø og Helmer og Sigurdson.

– Personlige favoritter fra oss i arkivet er blant annet Sprett med vett, hvor du kan trene hjemme i stua, Ingrid Espelid Hovig tester slankebukse, Frida- med hjertet i hånda og Pelle Parafins Bøljeband, sier Bakke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.