Norgesferie? Unngå fellene som kan koste deg dyrt

Om det er noe du bør gjøre før norgesferien, så er det å lese det med liten skrift.

FERIE MED STORFAMILIEN? Pass på å lese det med liten skrift før du bestiller - og sørg for at du har mulighet for å avbestille eller endre bestillingen. Det kan bli aktuelt å avbestille dersom smittesituasjonen eller reiselysten skulle endre seg. Og husk reiseforsikring: Den vil dekke en avbestilling for hele familien dersom en i reisefølget skulle bli syk. Foto: Shutterstock NTB
FERIE MED STORFAMILIEN? Pass på å lese det med liten skrift før du bestiller - og sørg for at du har mulighet for å avbestille eller endre bestillingen. Det kan bli aktuelt å avbestille dersom smittesituasjonen eller reiselysten skulle endre seg. Og husk reiseforsikring: Den vil dekke en avbestilling for hele familien dersom en i reisefølget skulle bli syk. Foto: Shutterstock NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er mange usikkerhetsmomenter ved utenlandsreiser framover - men det kan også være mange usikkerhetsmomenter ved innenlandsreiser.

- Det ligger an til å bli norgesferie for mange i år også. Med unntak av noen uker i påsken i fjor har det ikke vært forbudt å reise innenlands i Norge, det har kun vært sterkt frarådet. Som for utenlandsreise så anbefaler vi reiseforsikring, da den vil dekke reisen dersom du eller noen i reisefølget ditt blir syke før eller under reisen, sier Pia Høst, avdelingsdirektør for forbrukerrettigheter og veiledning i Forbrukerrådet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

PRØVETILBUD

1,- / 1 måned

ABONNER PÅ VI PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,- / 1 år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer