Norgesferie? Unngå fellene som kan koste deg dyrt

Om det er noe du bør gjøre før norgesferien, så er det å lese det med liten skrift.

FERIE MED STORFAMILIEN? Pass på å lese det med liten skrift før du bestiller - og sørg for at du har mulighet for å avbestille eller endre bestillingen. Det kan bli aktuelt å avbestille dersom smittesituasjonen eller reiselysten skulle endre seg. Og husk reiseforsikring: Den vil dekke en avbestilling for hele familien dersom en i reisefølget skulle bli syk. Foto: Shutterstock NTB
FERIE MED STORFAMILIEN? Pass på å lese det med liten skrift før du bestiller - og sørg for at du har mulighet for å avbestille eller endre bestillingen. Det kan bli aktuelt å avbestille dersom smittesituasjonen eller reiselysten skulle endre seg. Og husk reiseforsikring: Den vil dekke en avbestilling for hele familien dersom en i reisefølget skulle bli syk. Foto: Shutterstock NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er mange usikkerhetsmomenter ved utenlandsreiser framover - men det kan også være mange usikkerhetsmomenter ved innenlandsreiser.

- Det ligger an til å bli norgesferie for mange i år også. Med unntak av noen uker i påsken i fjor har det ikke vært forbudt å reise innenlands i Norge, det har kun vært sterkt frarådet. Som for utenlandsreise så anbefaler vi reiseforsikring, da den vil dekke reisen dersom du eller noen i reisefølget ditt blir syke før eller under reisen, sier Pia Høst, avdelingsdirektør for forbrukerrettigheter og veiledning i Forbrukerrådet.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.