Kun kr 1 første måned!

Nå kan du abonnere på Vi pluss!

Endelig kan vi tilby et reinspikka abonnement som gir deg tilgang på alle sakene på Vi pluss.

Nå kan du abonnere på Vi pluss!
Publisert
Sist oppdatert

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Kjære leser, dette har vi gledet oss til å dele: Nå kan du bli abonnent på Vi pluss.

Siden sommeren 2020 har artiklene i pluss-seksjonen på Vi.no vært forbeholdt abonnenter av Vi over 60. Månedsmagasinets abonnenter vil fortsatt ha tilgang til Vi pluss. Det nye er at vi nå åpner opp for et rent digitalt abonnement.

Styrker staben

Samtidig styrker vi staben: Denne uka begynte Kristin Sørdal (48) som journalist i Vi.no. Hun er en av Norges mest erfarne forbrukerjournalister, og vil styrke vår satsing på god forbrukerjournalistikk rettet mot målgruppa 50+. Tips henne gjerne på Kristin@vi.no.

Slik får du tilgang:

Når du går inn på en av artiklene i pluss-seksjonen, vi du få opp et tilbud som ser slik ut:

Nå kan du abonnere på Vi pluss!

Du kan altså velge mellom et abonnement som fornyes månedlig, og et som fornyes etter ett år. Betalingen foregår med Vipps eller kort. Vi ber deg også om å logge inn med aID, eller opprette en bruker om du ikke allerede har det som leser av en av over 70 norske aviser. aID er en måte å identifisere seg på, det er ikke et abonnement. Løsningen er gratis, og du skal kun trenge å logge inn én gang per enhet. Leser du oss vekselvis på mobil, brett og pc, vil du altså bli bedt om å logge inn på hver av disse enhetene.

Nå kan du abonnere på Vi pluss!

Hvorfor ber vi deg om å betale for deler av innholdet vårt? God journalistikk koster penger. Lesere har betalt for avisene sine til alle tider. Med nettavisenes inntog, ble vi vant til at artiklene vi tidligere hadde betalt for ved å kjøpe avisen hver dag i abonnement eller løssalg, ble tilgjengelig for oss gratis. Det betyr på ingen måte at nettartikler er gratis å produsere.

Vi ønsker å holde et høyt nivå på journalistikken vår. Det er vi helt nødt til, for å nå den kvalitetsbevisste målgruppen som 50 pluss er.

Vi vil fortsatt publisere en stor del av artiklene våre åpent for alle. Som abonnent på Vi pluss får du simpelthen tilgang på mer, og slipper å gå glipp av gode saker som passer deg der du er i livet. Du finner alle pluss-artiklene vi har publisert hittil på seksjonsforsiden Vi.no/pluss.

Du finner abonnementsvilkårene våre ved å trykke på denne lenken.

Ønsker du i stedet å kjøpe abonnement på Vi over 60, og dermed få magasinet tilsendt én gang i måneden samtidig som du får tilgang på Vi pluss, gjør du det ved å følge denne lenken. Er du allerede abonnent av Vi over 60, skal du ha fått tilsendt en kode for innlogging. Den limer du inn i skjemaet på denne siden.

Har du spørsmål, trenger hjelp til innlogging eller har tips til saker, kan du alltid kontakte meg på birgitte@vi.no.

Takk for at du følger oss, deltar i debatten på vår Facebookside og i kommentarfeltet under sakene, og ellers bidrar til å bygge det vi ønsker skal bli Norges mest relevante nettsamfunn for godt voksne!

Birgitte Hoff Lysholm er ansvarlig redaktør i Vi.no. Foto: Astrid Waller
Birgitte Hoff Lysholm er ansvarlig redaktør i Vi.no. Foto: Astrid Waller Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer