Sjekk om du eier verdifulle smykker

– Mye havner i søppelposer fordi folk ikke tror det er ekte

I bestemors smykkeskrin kan det finnes større skatter enn du tror. Verdifulle smykker kan forsvinne fordi arvinger ikke vet hvilke verdier de sitter med.

Tone Vigelands øresmykke Slynge ble utført ved PLUS fra 1958. Det koster vanligvis mellom 2500-5000 kroner. Foto: matslinder.no
Tone Vigelands øresmykke Slynge ble utført ved PLUS fra 1958. Det koster vanligvis mellom 2500-5000 kroner. Foto: matslinder.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no): Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Denne saken ble først publisert februar 2020.

– Det er de smykkene fra PLUS som folk kommer borti oftest, sier Mats Linder, fagartikkelforfatter for tidsskriftet Samler & Antikkbørsen og driver av designbloggen matslinder.no.

Artikkelen krever Vi pluss abonnement

Nyttig og inspirerende nettavis for 50 +

Vi.no er nettavisen for deg som liker å lese gode saker rundt temaene helse, forbruker, økonomi, familieliv og teknologi.

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.