Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.
- Jeg gikk direkte bort til Odd Reitan på en fest og sa «vet du at jeg er Norges eneste Master Tea Blender? Dere burde ha teen vår», forteller Heggberget.
Det var starten på samarbeidet som førte til at Heggberget og hennes teselskap Gravraak Teateliér leverer teen som serveres i Speilsalen og på eksklusive Afternoon Tea i Palmehaven på Britannia Hotel.
Vi besøker Heggberget i tebutikken på Bakklandet i Trondheim. Fra et stort vindu kan skuelystne kikke inn på teutvalget. Og på industrikjøkkenet bak butikken pakker og mikser Heggberget de unike teene. Her lages teblandingene som er spesielt utviklet for Britannias Afternoon Tea - samt mange andre som selges fra Gravraaks Teateliér og den tilhørende nettbutikken.
Etter det første møtet med Reitan ble Heggberget invitert til Britannia for å presentere teene sine for Michelin-restauranten Speilsalen.
- Henrik i Speilsalen fattet interesse ut fra kvalitet og smak - og at det er lokalt produsert, forteller Heggberget.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger
Velkommen til vårt kommentarfelt
Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.