Tove fikk en Bli ny-dag:

Konservative Tove ble litt mer leken

Tove elsker å gå med kardigan, men både døtrene hennes og stylisten synes det er på tide å finne på noe annet.

FØR: Tove følte at hun kjørte en veldig safe stil og trengte å bli litt utfordret på både stil og farger. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Tove følte at hun kjørte en veldig safe stil og trengte å bli litt utfordret på både stil og farger. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

– Jeg trengte å bli litt utfordret på stilen min. Jeg har mange kardigans og er veldig glad i å gå med disse jakkene, men nå har døtrene mine sagt at det må jeg slutte med. Jeg har en veldig klassisk og safe stil, den er vel ganske konservativ.

Tove jobber som kundeveileder hos en optiker og hjelper kundene med å finne innfatninger som kler dem.

– Men jeg synes det er vanskelig å se hva jeg kler selv når det kommer til klær og stil, og skulle ønske jeg kunne fått litt mer hjelp i butikkene jeg handler. Jeg går mye i dressjakke på jobb, men jeg kan egentlig gå i det jeg vil.

Jeg kjøper ofte samme type klær som jeg allerede har, så det er ikke så mange som ser om jeg har kjøpt noe nytt, for det ligner som regel på noe jeg har fra før. Nå trenger jeg inspirasjon til å finne noen nye farger og snitt som kler meg. Jeg har nok noen forestillinger om hva jeg ikke kler – som kanskje ikke stemmer.

Tove liker duse farger som rosa og beige, men også grått og svart. Stylist Hilde Ottem mener hun kan eksperimentere mye mer med friske farger og mønster og likevel være klassisk i stilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.