Tove fikk en Bli ny-dag:

Konservative Tove ble litt mer leken

Tove elsker å gå med kardigan, men både døtrene hennes og stylisten synes det er på tide å finne på noe annet.

FØR: Tove følte at hun kjørte en veldig safe stil og trengte å bli litt utfordret på både stil og farger. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Tove følte at hun kjørte en veldig safe stil og trengte å bli litt utfordret på både stil og farger. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

– Jeg trengte å bli litt utfordret på stilen min. Jeg har mange kardigans og er veldig glad i å gå med disse jakkene, men nå har døtrene mine sagt at det må jeg slutte med. Jeg har en veldig klassisk og safe stil, den er vel ganske konservativ.

Tove jobber som kundeveileder hos en optiker og hjelper kundene med å finne innfatninger som kler dem.

DYREPRINT HOLDER SEG: Strikkejakke med belte
(kr 1499, AneMone),
bukser (kr 1599, Day),
silkebluse (kr 2799,
Kudibal), støvler 2998,
Lille Vinkel Sko). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
DYREPRINT HOLDER SEG: Strikkejakke med belte (kr 1499, AneMone), bukser (kr 1599, Day), silkebluse (kr 2799, Kudibal), støvler 2998, Lille Vinkel Sko). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

– Men jeg synes det er vanskelig å se hva jeg kler selv når det kommer til klær og stil, og skulle ønske jeg kunne fått litt mer hjelp i butikkene jeg handler. Jeg går mye i dressjakke på jobb, men jeg kan egentlig gå i det jeg vil.

Jeg kjøper ofte samme type klær som jeg allerede har, så det er ikke så mange som ser om jeg har kjøpt noe nytt, for det ligner som regel på noe jeg har fra før. Nå trenger jeg inspirasjon til å finne noen nye farger og snitt som kler meg. Jeg har nok noen forestillinger om hva jeg ikke kler – som kanskje ikke stemmer.

FIN FARGE: Jakke (kr 2800, Day), bluse (kr 1499, Day), genser (kr 2390, Day), bukser (kr 1599, Day), støvletter (kr 2998, Lille Vinkel Sko), veske (kr 1699, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FIN FARGE: Jakke (kr 2800, Day), bluse (kr 1499, Day), genser (kr 2390, Day), bukser (kr 1599, Day), støvletter (kr 2998, Lille Vinkel Sko), veske (kr 1699, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Tove liker duse farger som rosa og beige, men også grått og svart. Stylist Hilde Ottem mener hun kan eksperimentere mye mer med friske farger og mønster og likevel være klassisk i stilen.

LEKKERT JOBBANTREKK: Kjole (kr 3399, Katrin
Uri), skjerf (kr 1399,
In Wear), støvler
(kr 2998, Lille
Vinkel Sko), veske (kr 2200, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
LEKKERT JOBBANTREKK: Kjole (kr 3399, Katrin Uri), skjerf (kr 1399, In Wear), støvler (kr 2998, Lille Vinkel Sko), veske (kr 2200, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Klærne

Stylist Hilde Ottem FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Stylist Hilde Ottem FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Tove er feminin og petit, en veldig vakker dame med fine former. Hun er en klassisk type og kler en klassisk stil. Hun bør ikke skjule kroppen sin med altfor lange jakker, de bør være innsvinget og stoppe ved hoftekammen. Hun har flott rumpe og fin midje og det bør hun vise! Bukser bør sitte godt og ha god stretch, men hun kan også prøve bukser med litt vidde fra låret, og da bør hun ha høye hæler på skoene. Skal du gå i svart bør du ha et skjerf i friske farger opp mot ansiktet, det vil gi et mykere inntrykk.

Sminken

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Tove har en fin jevn tone og fin fylde i huden, og er en naturlig type. Stylisten la en fin og myk makeup i lys brune og beige toner. Først fikk hun en primer som jevner huden og gir litt glød, og så en lys foundation som passer hennes hudtone. Hun har velstelte bryn så de fikk bare litt mer farge. Øyelokkene fikk lys skygge, noe som åpner øynene og gjør at de ser større ut, og en mellombrun farge i globalen. En tynn kajalstrek langs vippekant oppe og litt under øyet. Til slutt en nude-aprikos rouge og gloss.

Håret

Frisør Agnieszka Sowul/Auster Salon & Academy FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Frisør Agnieszka Sowul/Auster Salon & Academy FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Tove hadde skulderlangt hår som var kraftig oppklipt og hadde grå ettervekst med grønn-oransje lengder. Frisøren valgte å gjøre en balayage, det vil si legge en mørk farge i bunnen og gjøre håret gradvis lysere ut i lengdene. Klippen ble rettet opp på lengden, og hun fikk en lang, skrå lugg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.