Ny stil:

– Jeg har lyst til å bli litt ledigere og frekkere i stilen

Solveig går mye i svart, men har lyst til å prøve lysere toner på Bli ny-dagen sin.

FØR: Solveig er glad i svart, men er klar for å prøve andre farger også. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Solveig er glad i svart, men er klar for å prøve andre farger også. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solveig hadde så lyst til at søsteren hennes skulle få en bli ny-dag med Allers og sendte inn en søknad til oss. Da søsteren ble trukket ut fikk hun lov å ta med seg en venninne og valget falt på nettopp Solveig!

– Jeg elsker klær og mote og går mye rundt og titter i butikkene. Jeg ser masse i moteblader og interiørblader og har alltid hatt en stor interesse for de temaene. Og jeg handler mye, altfor mye!

Selv om Solveig har god kontroll på hva som rører seg i motebildet og er godt oppdatert på trendene, synes hun ikke det er så lett når det kommer til hennes egen stil.

– Jeg har lyst til å bli litt ledigere og frekkere i stilen. Jeg går mye i svart og jeg føler at stilen min er litt streng. Svart er trygt og lett å bruke, men i dag har jeg sett at jeg også liker lyse farger.

Solveig bruker sminke hver dag, men tenker at hun godt kan bruke litt mer og har lært noen triks av stylisten som hun skal ta med seg videre. Den nye stilen skal hun også prøve å opprettholde.

– Jeg ser jo at det er fint å kle seg i antrekk som er mer like de jeg har fått anbefalt i dag, jeg skal virkelig ta med meg det jeg har lært her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.