Ny stil:

– Jeg har lyst til å bli litt ledigere og frekkere i stilen

Solveig går mye i svart, men har lyst til å prøve lysere toner på Bli ny-dagen sin.

FØR: Solveig er glad i svart, men er klar for å prøve andre farger også. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Solveig er glad i svart, men er klar for å prøve andre farger også. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solveig hadde så lyst til at søsteren hennes skulle få en bli ny-dag med Allers og sendte inn en søknad til oss. Da søsteren ble trukket ut fikk hun lov å ta med seg en venninne og valget falt på nettopp Solveig!

LITT MER LEKEN: Dressjakke (kr 2100,
In Wear), t-skjorte
(kr 450, Day), jeans
(kr 1300, Day), skjerf
(kr 149, Lindex), støvler
(kr 2498, Lille Vinkel
Sko), veske (kr 2199,
Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
LITT MER LEKEN: Dressjakke (kr 2100, In Wear), t-skjorte (kr 450, Day), jeans (kr 1300, Day), skjerf (kr 149, Lindex), støvler (kr 2498, Lille Vinkel Sko), veske (kr 2199, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

– Jeg elsker klær og mote og går mye rundt og titter i butikkene. Jeg ser masse i moteblader og interiørblader og har alltid hatt en stor interesse for de temaene. Og jeg handler mye, altfor mye!

Selv om Solveig har god kontroll på hva som rører seg i motebildet og er godt oppdatert på trendene, synes hun ikke det er så lett når det kommer til hennes egen stil.

– Jeg har lyst til å bli litt ledigere og frekkere i stilen. Jeg går mye i svart og jeg føler at stilen min er litt streng. Svart er trygt og lett å bruke, men i dag har jeg sett at jeg også liker lyse farger.

HERLIG MIKS: Kåpe (kr 3000, Day),
kasjmirgenser
(kr 1299, Lindex),
kordbukser
(kr 1500, Day),
støvler (kr 2498,
Lille Vinkel
Sko), veske
(kr 2199, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen
HERLIG MIKS: Kåpe (kr 3000, Day), kasjmirgenser (kr 1299, Lindex), kordbukser (kr 1500, Day), støvler (kr 2498, Lille Vinkel Sko), veske (kr 2199, Day). FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Solveig bruker sminke hver dag, men tenker at hun godt kan bruke litt mer og har lært noen triks av stylisten som hun skal ta med seg videre. Den nye stilen skal hun også prøve å opprettholde.

– Jeg ser jo at det er fint å kle seg i antrekk som er mer like de jeg har fått anbefalt i dag, jeg skal virkelig ta med meg det jeg har lært her.

HERLIG HVERDAGSSTIL: Genser (kr 499
Lindex), bukser
(kr 2200, Day),
veske (kr 749,
Day), solbriller
(kr 99, Lindex),
sneakers
(kr 998, Puma/
Lille Vinkel
Sko. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
HERLIG HVERDAGSSTIL: Genser (kr 499 Lindex), bukser (kr 2200, Day), veske (kr 749, Day), solbriller (kr 99, Lindex), sneakers (kr 998, Puma/ Lille Vinkel Sko. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Det var to fornøyde damer som dro fra Allerhuset i Oslo etter en dag som bare var deres. Følgende melding tikket inn til oss dagen etter:

«Tusen, tusen takk for en drømmedag hos dere, det var to lykkelige damer som dro hjem, full av inntrykk og med smil om munnen.»

Klærne

Stylist Hilde Ottem FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Stylist Hilde Ottem FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Solveig er vakker i fine, lyse toner som kler hennes kalde, nordiske lyse hudtone. Creme, lyse fersken, lys beige, lys grå, bringebær, hvitt, grønntoner, rene lyseblå toner og turkis er nydelig til henne. Hun har en lett figur å kle, og kler klær med gode snitt, men ikke for lange, vide og store plagg grunnet høyden. Bør ikke bruke så mye svart mer, men kle deg i lyse toner, bland og miks, du tåler å bli sett!

Sminken

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Solveig har en fin, ren hud med lite skader fra sol og vær. Hun kan med fordel bruke mye mer oljer og fuktmasker i tillegg til peeling en gang i uken. Hun hadde litt tynne bryn så stylisten fylte litt farge inn med brynskygge. Så en god primer som jevner og gir glød, før et tynt lag med foundation. Makeup-en er i toner som lys rosa og plomme, og en lys lipgloss. Små lepper blir mindre med mørkere farge.

Håret

Frisør Karoline Klaussen/Auster Salon & Academy FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Frisør Karoline Klaussen/Auster Salon & Academy FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Frisøren la lyse striper og tonet bunnen litt mørkere for å få litt dybde, før hele håret ble tonet med en kald, blond farge. Håret ble klippet opp på toppen og rundt ansiktet og gitt gradering i nakken for å få mer løft. Klippet mer tekstur for å få en mykere finish og stylet håret framover.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.