Smarte kjøkken

Hva med en urtehage i kjøkkenskuffen?

De nye løsningene for kjøkkenet.

Urtehage: Er du storforbruker av urter kan en kjøkkenhage i skuffene være tingen. Foto: Produsenten
Urtehage: Er du storforbruker av urter kan en kjøkkenhage i skuffene være tingen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Vi.no):

Hva gjør du når litt for mange maskiner og annet utstyr skal få plass på et lite kjøkken? Da må du ty til smarte løsninger. De kan velges når du kjøper ny innredning, eller du kan montere dem i det kjøkkenet du allerede har.

Les mer: Elektriske knivslipere er noe fanden har skapt

- Kundene er opptatt av funksjonelle kjøkken, sier markedssjef Nils Bruun i Sigdal Kjøkken. - Vi ser også at folk ikke vil ha så mye på benken, samtidig som de vil ha alle maskiner og funksjoner lett tilgjengelig. Det åpner for mange smarte løsninger, forklarer Bruun.

Urtehage

Innvendige skuffer med vekstbelysning gjør at du kan dyrke krydder og urter hjemme i kjøkkenet. Innredningen kan plasseres frittstående eller inne i en skuff. Dette er en innredning som først og fremst leveres som tilvalg på enkelte typer kjøkkeninnredninger.

Les mer: Gjør om veggen din til et galleri

Slange på kranen

En fleksibel slange på kjøkkenkranen er praktisk når oppvasken skal spyles, og beholdere skal fylles. De finnes i ulike varianter og prisklasser. Slike kraner kan ettermonteres på det kjøkkenet du allerede har.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Vi er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på vi.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.